Juleballet 2011

Heisann♥

Etter skolen ble Emilie med meg hjem for at vi skulle fikse oss til ballet. Vi hadde det kjempe gøy. Vi dro begynte å gå nesten en time før alt begynte. Vi har på skolen en halv time før tiden men det gjorde ikke noe for det var alt noen der som øvde på en opptreden.

 

I går var det juleball på skolen. Kvelden tok hel av! Alle var i topp humør og danset til vi var helt utslitte. Noen ble hås i stemmen etter all skrikinga! Dette ballet skal bli husket for alltid. Brannalarmen gikk også for rektor hadde glemt å slått den av. Når vi bruker røykmaskinen utløses brannalarmen. Vi måtte egentlig ut men det slapp vi for de fant ut at det ikke var en brann. Heldigvis!! Det var masse klinedanser,men de danset jeg mest med Emile. Jeg,Emilie og Vetle sto for kåringene. Vi hadde bare prins/prinsesse, kronprins/kronprinsesse og konge/dronning. Vi hadde polonese også,det var kjempe morsomt.

Jeg tok ikke noen bilder,men skolen har lagt ut over hundre bilder så jeg bare legger ut noen av de.

Guttenes tale♥Jentenes tale♥


Polonese♥
Tnaa♥

Party!!!Klinedans!Kåringer♥

Kongen og Dronninga♥

Prinsessa♥Kronprinsessa og Kronprinsen♥

Konge og Dronninga♥

 

Har dere hat Juleball?♥

2 kommentarer

silje rimstad :-)

21.des.2011 kl.21:25

fine bilder :)

Oda Aas Hegg

21.des.2011 kl.21:55

silje rimstad :Takk :)

Skriv en ny kommentar

Oda Aas Hegg

Oda Aas Hegg

14, Gjøvik

Jeg er en jente på 14 år fra Sunndalsøra,men jeg flyttet til Biri i sommer. Jeg blogger om live mitt og det som faller meg inn . Kontakt meg på odaahegg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits