Verden går under

Heisann♥

Jeg lurer på en ting! Ifølge mayafolkets kalender så går verden under i år..( 2012 ) Mye eller alt som står i den kalenderen har skjedd! Så da er det ikke rart at mange tror at verden går under i år. Men jeg må ærlig innrømme at jeg ikke tror på det. Hva tror du?

Kopiert fra wikipedia:

Langtidskalenderens syklus avsluttes 21. desember 2012. Klokken 11:11 UTC etter utregning. Susan Milbrath, kurator for latinamerikansk kunst og arkeologived Museum of Natural History i Florida uttalte at: «Vi, det arkeologiske fellesskapet, har ingen kunnskap om at verden vil gå under i 2012». Sandra Noble, administrerende direktør ved Museum of Natural History, uttaler at: «Å gjengi 21. desember 2012 som en dommedag eller at det skal skje en kosmisk forandring, er fullstendig fabrikasjon».

Det som står der er at kalenderen ikke går lenger enn til 21. desember 2012 klokka 11:11. ( etter utregning )

//Hva tror du!?//

4 kommentarer

01.jan.2012 kl.16:22

Hahahhaa, jeg tror ikke på noe så dumt!

det er ikke sant!!! de har sagt at det skulle bli krig osv men det har det ikke blitt, så jeg tror ikke at verden går under heller! Sååå du må ikke tro på noe så dumt.

det er greit viss du tror på sånne ting, men jeg har mange venner som snakker om det og sier at verden går under!

Meeeen... hvorfor tror du på sånne ting? :p du blir sikkert redd når du kommer til desember og tenker at du blir snart dø osv.. og du må si hade til folk! og det er mange som sier at de skal ta livet sitt før desember osv! men tenk viss IKKE jorda går under da... Sååååå jeg tror ikke på sånne ting :D

Oda Aas Hegg

01.jan.2012 kl.17:12

Anonym:Jeg sa jo at jeg ikke trodde på det!! :P jeg lurer bare på hva andre tror! ;)

Anonym =)

03.jan.2012 kl.14:11

De mayaene, tegna jo den kalenderen, og sånn noen forskere tror og jeg tror er at de ikke ''gadd'' å sitte å tegne mer. De trodde sikkert at verden ikke fantes mer i 2012, så det er det jeg tror :-)

Digger bloggen din

Anonym

04.jan.2012 kl.22:44

de regnet at kalenderen sluttet da, og da trodde de at verden går under!

at kalenderen ikke gikk mer en da liksom :p

Skriv en ny kommentar

Oda Aas Hegg

Oda Aas Hegg

14, Gjøvik

Jeg er en jente på 14 år fra Sunndalsøra,men jeg flyttet til Biri i sommer. Jeg blogger om live mitt og det som faller meg inn . Kontakt meg på odaahegg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits